Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Semmi kemikália, csak a 4 ősi elem!

Semmi kemikália, csak a 4 ősi elem!

3000 éves konyhatechnológiával dolgozunk: a kerámiák előállításához kizárólag az ősi négy elemet használjuk.

Edényeink a földből kinyert agyagból készülnek, amit szakértői kéz formál meg. Felfigyeltünk egy teljesen természetes igényre. Egyre többen érdeklődnek, hogyan készül az a sütőtál, amiből a legféltettebb szeretteik fogyasztják a létezésünkhöz elengedhetetlen hozzávalót, az ételüket. A teljes eljárás megfigyelésére is van lehetőség, rendszeresen szervezünk gyárlátogatásokat, amit a hozzánk látogató családok...  egyszerűen imádnak.

 

Miket tartunk a legfontosabbnak mégis elmesélni?

 

93 éves vállalkozásként nekünk a bevételnél egy dolog fontosabb - a hírnevünk. Éppen ezért mindent megteszünk a természetközeli gyártás érdekében. A vizet a szűrés után visszaforgatjuk, és addig használjuk, míg el nem párolog a kemencében és a térben. Ez azért is fontos, mert egészséges, tápláló étel csak vegyszermentes környezetben készülhet, edényeink biztosítják ennek feltételeit. 

 

A kerámiák készítése során semmilyen kemikáliát nem használunk, az anyagok is adalék és vegyszerek nélkül kerülnek vissza a természetbe.  Miért jó döntés az egészségtudatos felhasználók számára?

 

A felhasznált agyag alumínium és nehézfém mentes, rákkeltő anyagot nem tartalmaz, mint például a teflon. Az alumíniumból, ha kis mértékben is, de oldódik ki nehézfém, ha pedig a teflon sérül, az rendkívül egészségtelen következményeket vonhat maga után.

 

Az archaikus edénykészítés során az ember kölcsönhatásba lép a természettel, és együtt alkotnak maradandót. Mi ezt a vonalat képviseljük 1926 óta. 

Tartalomhoz tartozó címkék: Minta címke

Keresés