Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

PATAKI 1926 SÜTŐTÁLAK

Régen a kerámia sütőedények használata mindennapos volt. Miért ne lehetne ez manapság is így? Szerez be te is a háztartásodba egy PATAKI 1926 SÜTŐTÁLAT és fedezd fel előnyeit! A tálban minimális folyadékkal, akár zsiradék hozzáadása nélkül, a saját levében párolódnak, sülnek az ételek. Rendkívül zamatosak lesznek az így elkészített fogások. Válaszd az ízlésednek leginkább megfelelő PATAKI 1926 SÜTŐTÁLAT!
Rendezés:
3.810 Ft
A  TYÚK SÜTŐTÁL tyúkot formázó alakjával a családi és baráti étkezések kedvenc sütőtálja. Ha a sütőből egyenesen az asztalra tesszük, különleges formája miatt szinte biztos lesz a siker.
Raktáron
3.810 Ft
A  KACSA SÜTŐTÁL a Pataki Kerámia Manufaktura dekoratív kacsa alakú sütőtálja.  A tálban készült szárnyas étel gyönyörűen megtartja formáját és harmonikus ízvilágát. Sokkal látványosabb egy ilyen tálban felkínálni a fogásokat mint egy sima tepsit az asztalra tenni. 
Raktáron
7.490 Ft
A  MINIMALIST SÜTŐTÁL modern, lágy vonalaival a családi és baráti étkezések kedvenc sütőtálja. Ha a sütőből egyenesen az asztalra tesszük, különleges formája miatt szinte biztos lesz a siker.
Raktáron
7.490 Ft
A  GALAXY SÜTŐTÁL elegáns kerek formájával a családi és baráti étkezések kedvenc sütőtálja. Ha a sütőből egyenesen az asztalra tesszük, különleges formája miatt szinte biztos lesz a siker.
Raktáron
7.490 Ft
A  QUADRO SÜTŐTÁL elegáns letisztult formájával a családi és baráti étkezések kedvenc sütőtálja. Ha a sütőből egyenesen az asztalra tesszük, különleges formája miatt szinte biztos lesz a siker.
Raktáron
8.490 Ft
A  CLASSICIST SÜTŐTÁL a Pataki Kerámia Manufaktúra  legnépszerűbb terméke. Egy igazi klasszikus. Mérete miatt a családok és kissebb baráti társaságok kedvence.
Raktáron
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(4)
8.490 Ft
A  HEDONIST SÜTŐTÁL modern, lágy vonalaival a családi és baráti étkezések kedvenc sütőtálja. Ha a sütőből egyenesen az asztalra tesszük, különleges formája miatt szinte biztos lesz a siker.
Raktáron
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(2)

Keresés