Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

PATAKI 1926 PITESÜTŐ TÁLAK

A Pataki 1926 kézzel festett pitesütő tálak szívet melengetően szépek. Választhatod a feltűnő piros pöttyöset, vagy a nagyi konyháját megídéző barokk csipkebogyósat, egy dologban biztos lehetsz: Mindegyiket gondos kezek formálták és festették, hogy legszebb díszei lehessenek a Te asztalodnak is.
Rendezés:
9.990 Ft
A  LEVENDULÁS PITESÜTŐ TÁL  kézzel festett motívumai a boldog nyarak emlékét, levendula földek illatát, a vidék bájos hangulatát ídézik.
Raktáron
9.990 Ft
A  KATALIN CÁRNŐ PITESÜTŐ TÁL  kézzel festett motívumai letűnt korok eleganciáját ídézik. Unokáktól nagyszülőkig, korosztálytól függetlenül vált az egyik legkeresettebb motívummá az elmúlt évtizedek során.
Raktáron
9.990 Ft
A  CSIPKEBOGYÓS PITESÜTŐ TÁL  nem véletlenül az egyik legkeresettebb pitesütő tálunk. A csipkebogyók élénk piros színe gyönyörű kontrasztként jelenik meg a kézzel festett tálon.
Raktáron
9.990 Ft
Elkápráztathatod vendégeid, ha a desszertet ebből a gyönyörű színvilágú BAROKK RÓZSABIMBÓS PITESÜTŐ TÁL  -ból szolgálod fel! Békebeli hangulatot árasztó motívumai igazi klasszikus darabbá teszik.
Raktáron

Keresés