Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Te itt jársz: > >

magyar konyha

2019. 10. 09. 09:31:14
A marhapofa az egyik legfinomabb húsfajta. Alacsony hőmérsékleten, hosszú ideig készítve mesésen szaftos, szinte kocsonyásan omlóssá válik. Őszi esték vagy hétvégi családi ebédek nagy slágere. Abbahagyhatatlan.
2019. 10. 09. 09:24:06
Bár vannak napok hogy az ablakból kinézve azt hihetjük a nyár még itt maradt velünk egy kis időre, de ha a hőmérőre pillantunk, az egyszámjegyű hőmérésklet értékek egyértelműen az ősz előjelei. Ne szomorkodjunk lesz még nyár,most inkább készítsünk egy őszies gyümölcslevest, melyet szőlőlé helyett még készíthetünk friss szőlővel. Ha a gyümölcsük elég édesek, további édesítésre sem lesz szükségünk.
2019. 10. 09. 09:05:02

Most, hogy el kellett köszönjünk a nyártól és vannak reggelek amikor az időjárás meg-megvillantja vasfogát,
jó ha kéznél van egy-egy új lekvár recept, hogy a nyár ízei hideg téli estéken is visszatérő vendégek lehessenek otthonunkban.

Keresés