TÁJÉKOZTATJUK KEDVES WEB OLDAL LÁTOGATÓINKAT, HOGY BUDAPEST ORCZY U. 2-4. SZÁM ALATTI ÜZLETÜNK VÉGLEGESEN BEZÁRT. SÁROSPATAK GYÁRTELEPEN LÉVŐ MINTABOLTUNK SZINTÉN ZÁRVA TART BIZONYTALAN IDŐRE. MEGÉRTÉSÜKET KÖSZÖNJÜK.
A marhapofa az egyik legfinomabb húsfajta. Alacsony hőmérsékleten, hosszú ideig készítve mesésen szaftos, szinte kocsonyásan omlóssá válik. Őszi esték vagy hétvégi családi ebédek nagy slágere. Abbahagyhatatlan.
Bár vannak napok hogy az ablakból kinézve azt hihetjük a nyár még itt maradt velünk egy kis időre, de ha a hőmérőre pillantunk, az egyszámjegyű hőmérésklet értékek egyértelműen az ősz előjelei. Ne szomorkodjunk lesz még nyár,most inkább készítsünk egy őszies gyümölcslevest, melyet szőlőlé helyett még készíthetünk friss szőlővel. Ha a gyümölcsük elég édesek, további édesítésre sem lesz szükségünk.
Most, hogy el kellett köszönjünk a nyártól és vannak reggelek amikor az időjárás meg-megvillantja vasfogát,
jó ha kéznél van egy-egy új lekvár recept, hogy a nyár ízei hideg téli estéken is visszatérő vendégek lehessenek otthonunkban.