Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Te itt jársz: > >

Receptek

Könnyen elkészíthető ételek receptjei hogy Pataki 1926 termékei minnél gyakrabban okozzanak örömet neked és szeretteidnek.
Vörösboros marhapofa A marhapofa az egyik legfinomabb húsfajta. Alacsony hőmérsékleten, hosszú ideig készítve mesésen szaftos, szinte kocsonyásan omlóssá válik. Őszi esték vagy hétvégi családi ebédek nagy slágere. Abbahagyhatatlan.
Szőlős szilvaleves Bár vannak napok hogy az ablakból kinézve azt hihetjük a nyár még itt maradt velünk egy kis időre, de ha a hőmérőre pillantunk, az egyszámjegyű hőmérésklet értékek egyértelműen az ősz előjelei. Ne szomorkodjunk lesz még nyár,most inkább készítsünk egy őszies gyümölcslevest, melyet szőlőlé helyett még készíthetünk friss szőlővel. Ha a gyümölcsük elég édesek, további édesítésre sem lesz szükségünk.
Sült kardamonos szilvalekvár

Most, hogy el kellett köszönjünk a nyártól és vannak reggelek amikor az időjárás meg-megvillantja vasfogát,
jó ha kéznél van egy-egy új lekvár recept, hogy a nyár ízei hideg téli estéken is visszatérő vendégek lehessenek otthonunkban.

Keresés