Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

2 dolgon múlik a családi vacsora sikere

...tálaláson.

 

Mit értünk ez alatt?

 

A tálalás az i-re a pont, az ételre a titkos családi fűszer. 

 

A megfelelő tálalás az étel koronázási szertartása.

 

Mivel tudjuk segíteni, hogy lenyűgöző összhatást érjünk el? Ha odafigyelünk az étel szépségére, a konyhaasztal rendezettségére, az edények és evőeszközök harmóniájára, ezáltal az otthonos, békés, és családias összképre.

 

A gőzölgő sült illata mellett a látvány, amiben tálaljuk ugyanakkora szerepet játszik az étvágykeltésben. 

 

Hiába készítettük el az évszázad töltött szűzpecsenyéjét, ha nem látjuk az esztétikát a komplett terítékben. Nem véletlenül hívjuk konyhaművészetnek! 

 

A fűszerek, az összetevők gondos kombinálása, az ebből készült étel megfelelő tálalása, a hozzá illő edények kiválasztása: mind részesei az étkezés közösségteremtő erejének. 

 

A Pataki Kerámiában azt szeretik tulajdonosai, hogy megidézi azokat az ősi természetes energiákat, ami egy 3000 éves tradícióra vezethető vissza - a kerámia tálban történő sütésre, és az abban történő tálalásra.

 

Attól függően, hogy ki ki milyen stílust követ, megtalálja a számítását. A letisztult, minimalista megközelítést kedvelőknek dolgoztuk ki a “The Minimalist” elnevezésű tálunkat, amíg az inkább tradíciókat kedvelők a “The Classicist” tálunkat helyezik büszként az asztalra.

 

Mit gondolsz, nálad melyik mutatna jobban?

Keresés