CREATE ACCOUNT

nyul_sutotal_25

Kiscsibés nyúl sütőtál

7.195Ft

Mérete: 30 cm

“Nyuszi ül a fűben, szépen szundikálva” – ez a kedvelt gyerekdal juthat eszedbe, ha megpillantod ezt a sütőtálat. Tetején az aranyos rózsaszín ruhás nyulat kislányod, unokád érdeklődően fogja vizslatni. Kis kuktaként fog melletted szorgoskodni, hogy az alján előbújó kiscsibe mindig csak őt figyelje. A régi idők és ízek emlékét hozza elő, mivel nagymamáink is ilyenben készítették zamatos és szaftos sültjeiket. Nemhiába mondják azt, hogy a múltban minden egyszerűbb volt, hisz kevesebb időt, energiát és pénzt kellett fordítani a sütőtálakban sült húsokra. A megterített asztal színfoltja lehet alapos kidolgozása miatt és mindenki a csodájára jár majd. Válaszd az ízlésednek leginkább megfelelő sütőtálat: Festett sütőtálak

Mint minden Pataki Kerámia termék, ez is kézzel festett és készített, és magán viseli a készítő jelét, illetve a festő aláírását.

Nyugodtan tisztíthatod mosogatógépben.

Kezelési tanácsok mázazott edényeinkhez:

A fogyasztói igényeknek megfelelve mázazott termékeink mosogatógépben tisztíthatóak. Minden edény hőálló, gáz-, villany-, és mikrohullámú sütőben egyaránt használható. Fontos, hogy az edényt csak hideg sütőbe helyezzük és fokozatosan és egyenletesen vegye fel a hőmérsékletet.

Mázas edényeinket a sütőben való használat előtt nem kell vízben áztatni!

A tálak főzőlapon vagy nyílt lángon nem használhatóak csak sütőben!

Ha főzés közben folyadékot öntünk az edénybe, az mindig forró legyen.

A forró edényt deszka alátétre vagy száraz ruhára helyezzük, hogy a hirtelen alsó hűtéstől megvédjük.

Az edényeket mosogatás után gondosan és alaposan ki kell szárítani, mert a kerámiamáz több nedvességet szív fel mint a porcelán, ezért a kiszáradásához több idő szükséges.

Kívánjuk, hogy edényeink használatában hosszú ideig örömét lelje!

Pataki Kerámia termékei az egészségügyi előírásoknak megfelelnek!

Cikkszám: 10-0999-1135-39-25 Kategória:

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Kiscsibés nyúl sütőtál” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

TOP